Voor ouders

Oudercommunicatie

Om zo goed mogelijk af te stemmen over de ontwikkeling van uw kind(eren) is het belangrijk dat we als ouders en kindcentrum goed samenwerken.

Informatievoorziening

Voor de informatievoorziening naar ouders maken we gebruik van de communicatiemiddelen van Konnect (kinderopvang) en Parro (onderwijs). Om inzicht te krijgen in de resultaten van het kind kunnen ouders inloggen op het ouderportaal. Daar zijn de persoonsgegevens te vinden en te wijzigen en worden de resultaten van het kind weergegeven.

Konnect / Parro

Voor de informatievoorziening naar ouders maken we onder andere gebruik van de communicatiemiddelen van Konnect (kinderopvang) en Parro (basisschool). Belangrijke informatie vanuit het kindcentrum, informatie over activiteiten en de nieuwsbrief worden via Konnect en Parro verstuurd.

Daarnaast is het mogelijk om via Parro (onderwijs) in te schrijven voor de contactgesprekken, het inschrijven voor hulp bij activiteiten of een bericht te verzenden naar de leerkracht(en) van uw kind(eren). Parro is beschikbaar via de app of via onderstaande link:

Parro

 

Ouderportaal

Om zo goed mogelijk af te stemmen over de ontwikkeling van uw kind(eren) is het belangrijk dat we als ouders en kindcentrum goed samenwerken. Om inzicht te krijgen in de resultaten van uw kind(eren) kunt u als ouder inloggen op het ouderportaal. Daar vindt u persoonsgegevens en worden de resultaten van uw kind weergegeven.

Ouderportaal