Kinderopvang

Bij Doomijn is het fijn voor kinderen. We doen er alles aan om te zorgen dat zij zich bij ons op hun plek voelen en zorgen met liefde voor hen. Maar kinderopvang is in onze ogen meer dan dat. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Daarmee zijn wij een aanvulling op thuis en vormen wij een waardevolle voorbereiding en aanvulling op het onderwijs.

Pedagogische kwaliteit staat bij Doomijn dan ook hoog in het vaandel! Wij stimuleren het spelend ontdekken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat.

Voor vragen over plaatsingen en mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de afdeling klantenservice van Doomijn via telefoonnummer  (038) 4214521  of per mail via klantenservice@doomijn.nl

 

Pagina delen: