Kinderwoud Kinderopvang zet kinderopvang IKC De Arke voort!

Vanaf maandag 12 juli 2021 gaat Kinderwoud Kinderopvang de kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 – 13 jaar op IKC De Arke verzorgen!
Kinderwoud Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang door heel Friesland.

Het aanbod op IKC De Arke

  • Kinderdagopvang: voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Peuteropvang: voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang: voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Aanbod en ontwikkeling
Kinderen beleven bij Kinderwoud vooral veel plezier en warmte, maar spelenderwijs worden brede en uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Hierbij staan de kernwaarden Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing centraal; bij Kinderwoud wordt elk kind GEZien!

Met het gevarieerde aanbod leeftijdsgerichte activiteiten worden alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen gestimuleerd. Spelend leren, bewegen, muziek en gezonde voeding vormen hierin de basis. Op de peuteropvang en de kinderopvang wordt bovendien met behulp van een programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) een doorlopende leerlijn naar het basisonderwijs gerealiseerd.

Dit sluit mooi aan op de visie van IKC De Arke. Waar ontdekkend, onderzoekend en bewegend leren centraal staan. Kortom, het IKC waar je SPRONGEN maakt!
Meer informatie over Kinderwoud vindt u op www.kinderwoud.nl

Nieuwsbericht Lemsternijs

Pagina delen: