Kinderopvang

Kinderopvang

IKC De Arke biedt, in samenwerking met kinderopvangorganisatie KleurRijk, onderwijs en kinderopvang voor kinderen van 0 - 13 jaar. U kunt uw kind opgeven voor het kinderdagverblijf (0 t/m 4 jaar), de peuteropvang (2,5 tot 4 jaar) of de buitenschoolse opvang VSO/BSO (4 t/m 13 jaar)

Kinderen ontwikkelen zich het best wanneer meerdere partijen samenwerken aan hun ontwikkeling. Samen naar een kind kijken, activiteiten op elkaar afstemmen en vanuit dezelfde visie werken aan de ontwikkeling van het kind. Ieder kind verdient een leefbare omgeving waarin ruimte is voor groei en ontwikkeling. Wanneer partijen samenwerken ten behoeve van het kind en het gezin, dan groeien de kinderen uit tot jonge mensen die verantwoordelijkheid kunnen dragen voor hun eigen leven en daarmee voor de samenleving.

Samen spelen, leren en ontwikkelen lopen als een rode draad door het integraal kindcentrum. Dit betekent dat kinderen overal binnen het IKC hetzelfde pedagogisch klimaat ervaren. Voorschoolse, schoolse en naschoolse activiteiten worden nauw op elkaar afgestemd. Samen spelen, ontdekken, onderzoeken, leren en ontwikkelen in ons integraal kindcentrum. Samen voor een goede toekomst voor uw kind!

U kunt uw kind aanmelden via onderstaande link:

https://www.kleurrijkkinderopvang.nl/inschrijven/

Kliederen met eetbare vingerverf!
Van 7 t/m 13 oktober is het de Week van de Opvoeding. Op IKC De Arke bieden we daarom een gratis workshop aan voor baby en ouder.
Geef je snel op via onderstaande link.

Pagina delen: