Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal “Tramdyk” deelt de dakpannen met de BSO en de school CBS De Arke. Het peuterlokaal zit in hetzelfde gebouw als die van de groepen 1a en 1b. De peuterspeelzaal is iedere ochtend geopend vanaf 8.30 uur tot 12.00 uur.

Spannende thema’s nemen ons mee door het hele jaar. Sinterklaas, Kerst, herfst, maar ook verkeer en kleuren en vormen. Zó leerzaam! Lekker spelen in het speellokaal waar we heerlijk kunnen rennen en bewegen. Maar als het weer ook maar een beetje meewerkt, zijn we buiten. Op het speelplein, in de zandbak of op de fiets. We hebben zelfs een mooie glijbaan.

Wij stimuleren het spelend ontdekken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat.

Pedagogische kwaliteit staat bij zowel Doomijn als CBS De Arke hoog in het vaandel! Er wordt steeds intensiever samengewerkt tussen de pedagogisch medewerkers van de peuterspeelzaal en de leerkrachten van de groepen 1. Kinderen ontwikkelen zich het best wanneer meerdere partijen samenwerken aan hun ontwikkeling.

Aanmeldingen via psztramdijk@doomijn.nl

Pagina delen: