Buitenschoolse opvang

 logoDoomijn

Opvang bij Doomijn

Bij Doomijn is het fijn voor kinderen. We doen er alles aan om te zorgen dat zij zich bij ons op hun plek voelen en zorgen met liefde voor hen. Maar kinderopvang is in onze ogen meer dan dat. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Daarmee zijn wij een aanvulling op thuis en vormen wij een waardevolle voorbereiding en aanvulling op het onderwijs.

Pedagogische kwaliteit staat bij Doomijn dan ook hoog in het vaandel! Wij stimuleren het spelend ontdekken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat.

Welke diensten biedt Doomijn?

De volgende diensten worden aangeboden binnen Lemmer: Peuteropvang (PZS), Voorschoolse opvang (VSO), Kinderopvang (KOV), Tussenschoolse opvang (TSO)  en Naschoolse opvang (BSO). Daarnaast biedt Doomijn ook vakantieopvang en incidentele opvang aan.

BSO Locatie Tramdyk

BSO Tramdyk is gehuisvest in school CBS de Arke met 2 gezellige groepsruimten. Eén groepsruimte voor kinderen in de onderbouw  met vrolijke kleuren en aangrenzende buitenruimte heeft allerlei speciaal ingerichte  hoekjes waar de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen.  De andere groepsruimte  is in een gezellige keuken ingericht voor kinderen uit de bovenbouw. Op de BSO is er grote aandacht voor sport en spel. De buitenschoolse opvang biedt een divers activiteiten programma en wordt geleid door een enthousiast team van pedagogisch medewerkers met hart en oog voor ieder kind. Voor meer informatie klikt u op onderstaande link.

BSO Lemmer Tramdyk

 

Peuteropvang Locatie Tramdyk

Ook is er een peuterspeelzaal gehuisvest op CBS de Arke in Lemmer. Voor mee informatie klikt u op onderstaande link.

PSZ Tramdyk info school

Voor vragen over plaatsingen en mogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice via telefoonnummer  (038) 4214521  of per mail via klantenservice@doomijn.nl

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met  manager Titie de Vries via  telefoonnummer  06-20156975 of per mail via   t.dvries@doomijn.nl

De Arke,een school waar elk zich mag en kan ontwikkelen!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina delen: